Ιστολόγιο - Νέα

Previous Next

Μαγική βραδιά "Το φεγγάρι της λίμνης"

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μία πραγματικά μοναδική βραδιά χάρισε στο κοινό η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως, στην εκδήλωση "Το Φεγγάρι της Λίμνης" η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας.

Μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι σε κλασικές, αγαπημένες και σύγχρονες μελωδίες, οι Fortissimo ενθουσίασαν τις εκατοντάδες κόσμου που βρέθηκαν στην εκδήλωση. Το μοναδικό σκηνικό της φωτισμένης λίμνης, του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, της θέας του μακεδονικού κάμπου και της φυσικής ομορφιάς του πάρκου, έδεσαν αρμονικά με τα ηλεκτρικά ηχοχρώματα του γνωστού κουαρτέτου, αλλά και με τις ανατολίτικες νότες του νεοσύστατου Τρίσημο ensemble, που ξύπνησε αναμνήσεις των αλησμόνητων πατρίδων.

Στην έναρξη του νέου αυτού θεσμού χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Φανιάδης, τονίζοντας την αδιάκοπη προσφορά του σωματείου στα πολιτιστικά δρώμενα και ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδης, ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Καρανικόλας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Τριανταφύλλου και κ. Τζουβάρας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, ο υπεύθυνος του Δημοτικού Πάρκου κ. Μπάμπος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Copyright © 2024 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση