Ιστολόγιο - Νέα

Previous Next

Σε κλίμα συγκίνησης η παρουσίαση του βιβλίου «Ο πάππο μ' ο Νικόλας»

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο κατάμεστο εντεκτήριο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας παρουσιάστηκε το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, το βιβλίο της Δέσποινας Παπαδοπούλου - Κουκουλίδου «Ο πάππο μ' ο Νικόλας», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Αρχικά, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης, κ. Φώτης Φανιάδης, ενώ στη συνέχεια, για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Γιώργος Κασαπίδης και ο κ. Χαράλαμπος Κουταλακίδης, υπό το συντονισμό της Δρος Τζωρζίνας Αθανασίου. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο κ. Άρης Μιχαηλίδης και η κα. Βίκυ Παπαδοπούλου. Η παρουσίαση έκλησε από την ίδια τη συγγραφέα η οποία συγκινημένη εξέφρασε τις ευχαριστίες της και μοιράστηκε με το κοινό τα βιώματα που την οδήγησαν στη συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονος, ο πρώην δήμαρχος κ. Κουτσγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βαλσαμίδης, οι πρώην πρόεδροι της Ευξείνου Λέσχης κ. Παπαδόπουλος, κ. Καϊλάρης, κ. Ορδουλίδης, κα. Ιακωβίδου και κ. Τεληγιαννίδης.

Copyright © 2024 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση