Ιστολόγιο - Νέα

Previous Next

Η Ρία Ελληνίδου στις Λύρες στις Πηγές

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Με τη συναυλία της Ρίας Ελληνίδου ξεκίνησαν οι Λύρες στις Πηγές, το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 στο Άλσος Αγίου Νικολάου, από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

Η Ρία Ελληνίδου μάγεψε το κοινό με την μοναδική χροιά της, ερμηνεύοντας αγαπημένα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ από την βραδιά δεν έλλειψε και ο χορός με τη συνοδεία των μελωδιών των αδερφών Ράλλη.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Φώτης Φανιάδης, ο οποίος παρουσίασε τις προσπάθειες διάσωσης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Αργυρουπόλεως, καθώς τα έσοδα του διημέρου εκδηλώσεων θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.

Στο διήμερο εκδηλώσεων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, στηρίζοντας τον θεσμό και τον σκοπό που αυτός πραγματοποιείται, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Καρανικόλας, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας κα. Μπαλτατζίδου, κ. Τριανταφύλλου και κ. Τζουβάρας, η Αντιδήμαρχος Βέροιας κα. Τζήμα, ο πρώην Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Τασιώνας, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, πολιτευτές κομμάτων, πρόεδροι κοινοτήτων, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, μέλη συλλόγων και φορέων από Νάουσα, Βέροια, Πέλλα και Θεσσαλονίκη.

Copyright © 2025 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση