Ιστολόγιο - Νέα

Previous Next

Με Νίκο Ζωιδάκη "έκλεισαν" οι Λύρες στις Πηγές

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Λύρες στις Πηγές, την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

Ο Νίκος Ζωιδάκης έστησε ένα μεγάλο κρητικό γλέντι στο Άλσος Αγίου Νικολάου, απογειώνοντας το κέφι του κοινού, με τις μοναδικές δοξαριές του, τις αυθόρμητες μαντινάδες και τον ατέλειωτο χορό, που πρώτα έσυραν τα μέλη του Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας. Στο ποντιακό πρόγραμμα συνέχισαν ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης με τον Κώστα Σιώπη.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Φώτης Φανιάδης, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ο οποίος εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη στήριξή του τις προσπάθειες διάσωσης της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως.

Στο διήμερο εκδηλώσεων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Καρανικόλας, οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας κα. Μπαλτατζίδου, κ. Τριανταφύλλου και κ. Τζουβάρας, η Αντιδήμαρχος Βέροιας κα. Τζήμα, ο πρώην Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Τασιώνας, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, πολιτευτές κομμάτων, πρόεδροι κοινοτήτων, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, μέλη συλλόγων και φορέων από Νάουσα, Βέροια, Πέλλα και Θεσσαλονίκη.

Copyright © 2024 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση