Ιστολόγιο - Νέα

Previous Next

Μία Μουσική Βραδιά γεμάτη κέφι και χορό

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε η Μουσική Βραδιά της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, το βράδυ του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου 2022 στο εντευκτήριο του σωματείου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Φανιάδης αναφερόμενος στην πρόσφατη δραστηριότητα της Λέσχης και απευθύνοντας ευχαριστίες στους αρωγούς του έργου της. Την βραδιά χαιρέτησαν ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Τόλκας και ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Καρανικόλας, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρώην πρόεδρος της Λέσχης κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος και δώρισε μία ξυλόγλυπτη εικόνα του Αγίου Γεωργίου -αντίγραφο της χρυσοκέντητης που μετέφεραν οι πρόσφυγες από την Αργυρούπολη- την οποία και αποδέχθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος υποσχόμενος ότι θα λάβει την θέση που της αρμόζει.

Στη συνέχεια οι εκατοντάδες φίλοι και μέλη της Λέσχης γλέντησαν με την ψυχή τους, υπό τις μελωδίες των μουσικών Άρη Μιχαηλίδη, Βίκυς Μιχαηλίδου, Γιάννη Γαλίτη, Σάκη Αλαΐτση, Νίκου Αλαΐτση, Αλέξανδρου Φειδάντση και Θωμά Μπούκτση.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Άγγελος Τόλκας, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού κ. Γιώργος Τριανταφύλλου, ο πρώην Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΠΝ κ. Τάκης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι του Η Αράπιτσα - Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, του Μ.Π.Σ. ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ ''Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'', του Ποντιακός Σύλλογος Μανιακίου "ΑΜΑΣΕΙΑ", του Σωματείου και του Ιδρύματος «Παναγία Σουμελά».

Copyright © 2024 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση