Ιστολόγιο - Νέα

Previous Next

Γέμισε γεύσεις η οδός Δημαρχίας

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Γέμισε μοναδικές γεύσεις, μουσικές και χορό το κέντρο της Νάουσας την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, στη «Συνάντηση Γεύσεων» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, επί της οδού Δημητρίου Βλάχου (Δημαρχίας), σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ Βέροιας και με τη συμμετοχή των σπουδαστών και καθηγητών των τμημάτων ζαχαροπλαστών και αρχιμαγείρων.

Οι φίλοι του σωματείου και οι επισκέπτες της πόλης είχαν την ευκαιρία να γευτούν μία ποικιλία εδεσμάτων παρασκευασμένων με αγνές πρώτες ύλες και εμπνευσμένων από ποντιακές συνταγές, όπως τα ωτία, τα πισία, τα βαρένικα, το κεσκιούλ, ο πουρμάς, κ.ά., τα οποία ενθουσίασαν τους ουρανίσκους όλων των παρευρισκομένων.

Στην μουσική, η ορχήστρα του Βαγγέλη Ψαθά, ο Θωμάς Τσοπουρίδης, ο Γιώργος Ασβεστάς και η Μαρία Δεμερτζίδου, που απογείωσαν το κέφι και τον χορό, με τις μελωδίες τους.

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους οι Βουλευτές κ. Μπαρτζώκας και κ. Τόλκας, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Καρανικόλας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ημαθίας κ. Αδαμίδης, οι αντιδήμαρχοι κ. Καραγιαννίδης και κα. Μπαλτατζίδου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Τασιώνας, ο Διοικητής του Α.Τ. Νάουσας κ. Ορδουλίδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Λυκοστράτης, εκπρόσωποι συλλόγων, κ.ά.

Copyright © 2023 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση