Ιστολόγιο - Νέα

1ο Αριστοτέλειος Αγώνας Γρήγορου Σκακιού

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τον 1ο Αριστοτέλειο Αγώνα Γρήγορου Σκακιού διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους τους σκακιστές και όλες τις σκακίστριες ανεξαρτήτου ηλικίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα επτά (7) γύρων και με χρόνο σκέψης δέκα λεπτά συν πέντε δευτερόλεπτα προστιθέμενο χρόνο για κάθε κίνηση (10΄+ 5΄΄). Όλοι οι παίκτες θα αγωνιστούν και στους επτά γύρους από τους οποίους θα προκύψει και η τελική κατάταξη. Στους νικητές θα αποδοθούν έπαθλα, κύπελλα και μετάλλια.

Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται μέχρι το Σάββατο 28/05/2022 στις 22:00 ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: https://bit.ly/skaki_elpn. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την προκήρυξη της διοργάνωσης στο σύνδεσμο: https://bit.ly/prokirixi_skaki_elpn.

Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και την Σκακιστική Ακαδημία Πτολεμαΐδας «Ο Σκακιστάκος».

Copyright © 2023 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση