Ιστολόγιο - Νέα

Previous Next

Στον Πρόεδρο της Βουλής απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο της Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα είχαν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας κ. Φώτης Φανιάδης,

ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, για θέματα που αφορούν την Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως. Ο κ. Τασούλας άκουσε με ενδιαφέρον και θαυμασμό για το ιστορικό και το περιεχόμενο της βιβλιοθήκης, ενώ ζήτησε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που την αφορούν αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων σε αυτά. Φυσικά τονίστηκε πως σημαντικό και τελικό βήμα για τα βιβλία, αποτελεί η αποκατάσταση και έκθεση τους στους κατάλληλους χώρους που θα διαμορφωθούν στο διατηρητέο κτίριο «Ματθαίου».

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Φανιάδης απένειμε στον Πρόεδρο της Βουλής το αργυρό μετάλλιο τιμής της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως και τον ανακήρυξε πολιτιστικό πρεσβευτή της Βιβλιοθήκης, ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για τα όσα προσέφερε και προσφέρει -μέσω του θεσμού- στο επιτελούμενο έργο της Λέσχης.

Copyright © 2024 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση