Ιστολόγιο - Νέα

Previous Next

Έκοψε τη βασιλόπιτα η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σήμερα, Κυριακή 12 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως, στο κατάμεστο εντευκτήριο του σωματείου, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Φανιάδης Φώτης και στη συνέχεια ακολούθησε η προβολή της ταινίας μικρού μήκους Genocide - a true story, συγκινώντας και τονώνοντας μνήμες. Αναφερόμενοι στις πολυσχιδείς δράσεις της Λέσχης, στις εργασίες συντήρησης και ανάδειξης της βιβλιοθήκης και στις ενέργειες αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, αναφέρθηκαν οι επίσημοι που χαιρέτησαν την εκδήλωση. Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Αρχιερατικός επίτροπος Νάουσας π. Ιωακείμ και ο π. Κωνσταντίνος, ενώ το φλουρί έτυχαν το τμήμα μπαλέτου και ο κ. Παλαντζίδης Παντελής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Ημαθίας κ. Μπαρτζώκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού κα. Μπαλτατζίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νεστορόπουλος, ο τέως Δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φουντούλης και Βαλσαμίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας κ. Χατζηστυλλής, ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. κ. Τεληγιαννίδης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Γιάγκογλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μάντσιος, το Ωδείο Ναούσης και οι πρώην πρόεδροι της Ε.Λ.Π.Ν. κ.κ. Ορδουλίδης και Τεληγιαννίδης Φίλης.

Copyright © 2024 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση