Ιστολόγιο - Νέα

Previous Next

Κάλαντα και επισκέψεις στην Αθήνα

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Στην Αθήνα βρέθηκε στις 23 και 24 Δεκεμβρίου 2019 η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως, όπου πραγματοποίησε επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος και έψαλλε τα ποντιακά κάλαντα.

Πιο συγκεκριμένα τα μέλη που συμμετείχαν, επισκέφθηκαν το μουσείο της Ακρόπολης, την Βουλή των Ελλήνων, το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Επίσης, τα κάλαντα έψαλλαν στον Διευθυντή του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. κ. Πρωτοψάλτου, ο οποίος εξέφρασε την στήριξη και εκτίμησή του στο σωματείο, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» του OPEN, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τον πλούτο της Βιβλιοθήκης, καθώς και στον πρόεδρο κ. Βαϊνανίδη και σε μέλη του Συλλόγου εν Αθήναις Ναουσαίων, οι οποίοι με πρωτοστάτη την κα. Γρυπάρη υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν εγκάρδια την αποστολή. Εκτός αυτών, επικοινωνία με τον Διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος κ. Τσιμπόγλου είχε ο πρόεδρος κ. Φανιάδης, συζητώντας για τις ενέργειες διάσωσης και ανάδειξης της βιβλιοθήκης και προγραμματίζοντας την επόμενη επίσημη συνάντησή τους.

Copyright © 2024 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση