Ιστολόγιο - Νέα

Previous Next

Δίπλα στο συνάνθρωπο για το Πάσχα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σε μία ακόμα φιλανθρωπική δράση ενόψει των ημερών του Πάσχα, προχώρησαν από κοινού η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» και το Σωματείο «Παναγία Σουμελά», με αποδέκτη το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης παραδόθηκαν 180 κιβώτια μήλων Νάουσας, για τις ανάγκες των οφελούμενων οικογενειών του κοινωνικού παντοπωλείου. Την παράδοση έκαναν ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Φώτης Φανιάδης και ο πρόεδρος του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» κ. Γιώργος Τανιμανίδης, ενώ η παραλαβή από πλευράς Δήμου έγινε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωκράτη Δημητριάδη και την Αντιδήμαρχο Διαδημοτικής Συνεργασίας κα. Στεφανία Τανιμανίδου.

Ο κ. Φανιάδης αναφερόμενος στην δράση δήλωσε πως πρόκειται για ένα μόνο μέρος των όσων προσφέρονται ετησίως σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, καθώς ο πολιτισμός έχει ευρύα έννοια για τους ανθρώπους της Λέσχης.

Κλείνοντας, ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε θερμά τα δύο Σωματεία και τόνισε την βαρύτητα αυτής τους της κοινωνικής δράσης, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα και στην Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως που φυλάσσει η Λέσχη και στην ανάγκη στήριξης της με κάθε δυνατό τρόπο.

Copyright © 2024 Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης". All Rights Reserved.

Αναζήτηση